Teambuilding

Indsatser i teambuilding er godt – hvis man vel at mærke får rigtigt fat i menneskers mindset

Vi tilbyder teambuilding-processer som en integreret del af vores virksomhedsspecifikke udviklingsprocesser. Vi kan også tilbyde dig teambuilding, som en separat proces ud fra specifik aftale om, hvilken målbar værdi det skal give til din organisation eller gruppe.

Vi benytter typisk to former for virksomhedsspil som en facilitator af teambuilding-processen. Dem kan du læse mere om nedenfor.

Goldmind-processen

indarbejder fælles referenceramme, fælles mål, retning og identitet, strategiforankring, samarbejde, værdier, holdninger m.v. Deltagerne får et godt indblik i, hvad der styrer og påvirker deres egen og andres adfærd. Processen indeholder blandt andet et virksomhedsspil – et spil om hensigtsmæssig adfærd!

Dig, Mig & Os-processen

er et sæt af spil og øvelser med udgangspunkt i vores 71 sociale færdigheder. Vi har udviklet spillet med henblik på øget selvindsigt og øget indsigt i dine kollegaer i gruppen (ledergruppen eller andre grupper). Processen er designet til at forøge din mentale styrke til at udnytte dine egne og andres styrker og kompetencer – til gruppens fælles bedste.