Kulturmåling

Hvad kan en kulturmåling gøre for jer?

Kender du den reelle mentale tilstand i organisationen – tør du stille de rigtige spørgsmål?

Mange virksomheder og organisationer har gennem årene haft ønsker om at kende status for ”hvor er vi” inden for forskellige områder – ledelse, strategiopfattelse, medarbejder tilfredshed, samarbejde m.v.

Vi har set en lang række forskellige typer af målinger som bringes i anvendelse for at skabe et statusbillede, men vi oplever mange, som faktisk ikke er tilfreds med resultatet af de målinger, de foretager. Forstået på den måde, at det ikke er tydeligt, hvad der skal til, og hvordan det skal udføres for at opnå en bedre situation. Det er vores oplevelse, at en stor ”synder” på dette område er kvaliteten af de spørgsmål, der stilles i analyserne.

Et spørgsmål af dårlig kvalitet giver et svar af dårlig kvalitet, hvilket gør, at det bliver næsten umuligt at definere de rette planer og handlinger, som giver størst positiv effekt. I andre tilfælde oplever vi, at man ikke tør stille de rigtige spørgsmål, fordi man er nevøs for svaret! Spørgsmålene når aldrig rigtig ind til det væsentlige, nemlig de tanker og følelser der styrer organisationens måde at opleve på, reagere på, og eksekvere på. Men andre ord – den mentale tilstand.

Ring til os på tlf. 7070 1817 eller send os en mail på info@optimental.dk og lad os hjælpe jer med at få sat fokus på lige netop jeres virksomheds mentale tilstand.