Kenneth Munk Petersen

Kognitiv Coach og medejer

Kenneth har siden 2004, arbejdet succesfuldt som professionel konsulent, instruktør, underviser samt mentalcoach. Han har skabt dokumenterede resultater som rådgiver, underviser og coach for topledergrupper og direktioner (strategiudvikling og -forankring), ledergrupper og salgsorganisationer, men også som personlig coach (både indenfor erhverv og sport).

Med sig i samarbejdet med Jesper Meyer havde Kenneth 21 års erhvervserfaring og dokumenteret resultatskabelse indenfor salg/afsætning, service og undervisning – heraf 12 år i salgsledelse topledelse og som virksomhedsejer.

Erhvervsbaggrund:
Medejer og adm. direktør for dansk produktions- og servicevirksomhed med 130 ansatte. Ledede succesfuldt virksomheden igennem en markedsmæssig- og strukturel omlægning, med henblik at opnå markedslederskab inden for data og dokumentdigitalisering.

Tidligere direktør i internationalt IT & service-outsourcing selskab, med ansvaret for salg, leverance af hele kundebasen der blev serviceret ud af den danske organisation. En forretning på DKK. 375 millioner og en leveranceorganisation på 200 ansatte. Var medlem af den nordeuropæiske ledelse.

Kom fra en stilling som nordisk salgsdirektør i internationalt selskab indenfor salg, projektgennemførelse og servicering af komplekse virksomhedssystemer samt kundehåndteringssystemer. Havde ansvaret for opbygning af den direkte og indirekte afsætningskanal, med henblik på at åbne nye markeder og accelerere salget til nye kunder. Var medlem af den nordiske topledelse.

Tidligere salgschef i internationalt IT selskab med fokus på åbning af nye forretningsområder og kunder indenfor både detail/engros, produktion og service. Havde også ansvar for udviklingen afdelingen for storkunder. Blev salgschef efter 5 år som sælger i samme selskab.

Kom fra lederposition i det danske forsvar og før det fra et internationalt revisionsselskab.

Anden baggrund og uddannelse:
Uddannet Kognitiv (mental) Coach – herunder indlærings og adfærds psykologi.
“Ledelses psykologi” – Institute of Directors , London
“Påvirkning, indflydelse og coaching” – Situation Management Systems Inc.
Eksamineret instruktør og underviser fra forsvaret

Tlf: +45 2075 4100 – kp@optimental.dk